Back to All Events

Yogisk dypdykk: Slippe

  • ad yoga 24d Professor Dahls gate Oslo, 0260 Norway (map)
171120-Yoga_Briskeby_CloseAction-6.jpg

I denne workshopen ser vi nærmere på det å slippe, en viktig øvelse i livet, så vel som i yoga. I hvilken grad evner jeg virkelig å slippe meg nedpå og hvile? Klarer jeg å gi slipp på det jeg ikke behøver? Kan jeg, eller vil jeg, slippe til noe viktig i livet mitt? Når jeg gjør yogiske øvelser, slipper jeg meg inn i hver øvelse og kjenner dens dype, helende virkning?

Slippe, handler om nærvær, om bevissthet og fokus, både i kropp og i sinn. Det krever at vi bruker tid på å kjenne etter hva som skjer, når det skjer. Ligge ned, ta det med ro, hvile. La ytre impulser stilne, åpne opp innover, oppdage nye impulser innvendig. La kroppen, pusten og livskraften leve på eget vis, vise oss hva som skjer og kan skje. Utvikle kvaliteter i oss som tillatelse og nysjerrighet.

Høres det godt ut?

Kom, bli med på en workshop hvor vi spenner av, faller til ro, lytter. Fokuserer på pust, blir med små bevegelser, lar dem vokse. Tar inn yogaens filosofi og lar den angå oss gjennom spørsmål. En nærende, utvidende reise innover i oss selv med støtte av hverandre. Dette blir en workshop med rolig puls, fordypende studier, god praksis, levende utveksling, glede.

Hjertelig velkommen!


Yogisk dypdykk koster kr 410 eller 2 klipp. Inkludert for alle som har Yogi-abbonement.

Earlier Event: April 10
Yogisk dypdykk: Strekke del 2
Later Event: June 12
Yogisk dypdykk: Slipp deg selv til