Back to All Events

Yogisk dypdykk: Strekke del 2

  • ad yoga 24d Professor Dahls gate Oslo, 0260 Norway (map)
171120-Yoga_Briskeby_CloseAction-6.jpg

Vi strekker oss videre i temaet strekke, på neste Yogiske dypdykk, 10. april. Gjennom konkrete øvelser, får du anledning til å strekke kroppen og finne den gode følelsen av forlengelse og utvidelse som en god strekk gir. Du forstår også bedre hva en strekk består i og hvordan den utføres, slik at du kan ta med lærdommen i din egen praksis.

En strekk er mer enn bare å strekke kroppen. I yoga lærer vi å strekke oss selv mot noe større, inn i øyeblikket og inn i oss selv. Dette vil vi også berøre i workshoppen og se nærmere på hva det vil si virkelig å strekke oss og utvide vår kapasitet. En strekk krever at vi både holder og slipper, at vi kjenner vår grense, tøyer den og respekterer den.

Du er velkommen til å studere, praktisere og oppleve din optimale STREKK på mange plan. 

Yogisk dypdykk koster kr 450 eller 2 klipp. Inkludert for alle som har Yogi-abbonement.