Back to All Events

Yogisk dypdykk: Slipp deg selv til

  • ad yoga 24d Professor Dahls gate Oslo, 0260 Norway (map)
171120-Yoga_Briskeby_CloseAction-6.jpg

Denne våren har du hatt muligheten til å være med på 3 helt nye workshoper som har fordypet seg i temaene StyrkeStrekke og Slippe. Vi møter sommeren med en utvidet workshop i temaet Slippe, hvor jeg underviser sammen med Anette Torgersen

Anette har over 20 års erfaring i arbeid med kropp og bevegelse og hun har doktorgrad i pedagogikk basert på Kinetic AwarenessAnette har en dypt erfart kunnskap og hun er en hjertevarm og levende veileder. 

Slippe er en inngangsport til å etablere kontakt med de innerste lagene av livskraft og glede i oss. I Slipp deg selv til, skaper vi et trygt og tillitsfullt rom som tillater og inspirerer til dypere nivåer av avspenning, ro og kontakt. Vi gir øvelser, fokuserte spørsmål, veiledning og tid til utprøving, alene og sammen med andre.

Du praktiserer avspenning, lydhørhet, og hengivenhet og får større bevissthet og erfaring med å slippe. Du finner vei gjennom spørsmål, øvelser, berøring og møter, til et dypere sted hvor mer av din natur kan tre frem og bli erfart. 

 

Pris: kr 700 eller 3 klipp, gratis for yogi 

Det er begrenset antall plasser, så meld deg på.