Back to All Events

Hjertets tilhørighet - workshop i Continuum med Tone M. Gilje


  • ad yoga 24d Professor Dahls gate Oslo, 0260 Norway (map)
tone gilje.jpg

Den menneskelige kropp har en enorm kapasitet til å oppleve livet i sin fylde. Det skjer gjennom hjertet, som er en mottager og en sender av sansning og følelser.

Hjertet er et organ for kommunikasjon i kroppen. Her fanger vi opp signaler som livet gir, får hjelp til å oppfatte livet og ta del i det som skjer med tilstedeværelse.

Kurset tar utgangspunkt i et vidt syn på hjertet - personlig, kulturelt, biologisk, energetisk, kosmisk mm. Vi bruker redskaper som lyd, pust, bevegelse, meditativ og åpen oppmerksomhet, samtale, egen utforsking gjennom  sansene og deling.

Vi undersøker relasjonen mellom hjertet, hjernen og ansiktet. Blir mer oppmerksom på ”hjertefeltet” i oss selv og andre. Lytter til lyden av hjertet og blodets bevegelser, dets lengsler og tilhørighet. Og ikke minst den kosmiske resonans i hjertets bølger og spiraler. 

Vi vil vekke sansene slik at de blir en portal til bedre kontakt, dypere forståelse og tilgang til ressurser som kan være til gagn for oss i våre relasjoner og i oppfattelsen av verden vi lever i. Kurset gir mulighet til og rom for utforskning og selv-omsorg og kan være en verdifull erfaring om du arbeider med mennesker til daglig.

 

Tid:

fredag 14. juni  kl 17-21

lørdag 15. juni kl 10-18

Sted: ad yoga, Professor Dahlsgate 24d, 0260 Oslo

Pris: kr 1700

Går du på ad yoga: kr 1500

Sted:

ad yoga,
Professor Dahlsgate 24d,
0260 Oslo

Påmelding til Annette på epost: annette@adyoga.no