Back to All Events

Yogisk dypdykk: Smidig og standhaftig i bakoverbøy

  • ad yoga 24d Professor Dahls gate Oslo, 0260 Norway (map)
171120-Yoga_Briskeby_CloseAction-6.jpg


Bakoverbøyer er noen av de mest krevende og spennende yogastillingene å utføre. Det er en herlig følelse å åpne og strekke kroppen og folde oss ut i vår fulle kapasitet. De krever mot og nærvær å gjennomføre og gir frihet og sitrende glede når du mestrer dem. Disse stillingene strekker vår kapasitet til å tøye og strekke oss og utfordrer vår evne til å lytte og føye oss. Her er et spennende krysningspunkt som vi kan utforske nærmere i hver stilling. 

I denne workshopen skal vi sammen utfolde en variasjon av bakoverbøyer på en måte hvor du kan kjenne og erkjenne egen kapasitet. Vi vil støtte og inspirere hverandre til å ta steg hvor vi vokser i smidighet og standhaftighet.