Back to All Events

Yogisk dypdykk: Bekkenet - sete for kraft og glede

  • ad yoga 24d Professor Dahls gate Oslo, 0260 Norway (map)

Denne workshopen dreier seg om bekkenet. Bekkenet, med de bevegelige hofteleddene og stødige hofteskålene, plassert omtrent midt i kroppens loddlinje; vår base, vårt reservoar for kraft og glede.

Hvilken tilgang har jeg til bekkenet mitt? Hvilken bevegelighet har jeg i hofteleddene mine? I hvilken grad tar jeg plass i mitt eget sete og utfolder mitt store potensiale? Dette er vesentlige spørsmål som vi sammen skal undersøke og finne svar på. 

Vi vil også lære noen viktige prinsipper som viser hvordan vi kan bevege og integrere hele hoften i yogastillingene. Med hjelp av disse prinsippene kan du gå dypere inn i hver yogastilling. De hjelper deg til å ta plass og fylle ditt eget sete og få frem kraften og gleden som ligger der.

Gjennom samtaler, kontemplasjoner og fysiske øvelser kan vi få adgang til og oppleve bekkenets utømmelige potensiale.