fullsizeoutput_1009.jpeg
 

UKENTLIG - Tirsdag

Orginal Ad Yoga -20.jpg

Yogapraksis
tirsdag 17:00 - 18:30

Denne praksisen styrker og strekker forskjellige områder i kropp og sinn. Enkelte stillinger får fokus i hver klasse, f.eks stående stillinger, vridninger eller bakoverbøyer og blir utforsket over tid. Du lærer prinsipper som støtter og beriker utøvelsen av yogastillingene. Gjennom regelmessig praksis blir du fortrolig med en lang rekke stillinger og utvikler forankring, styrke og fleksibilitet.

Alle nivåer er velkommen og du får veiledning og tilpasning underveis. Erfaring er en fordel, da kan du utfolde deg dypere i sekvensene.

UKENTLIG - TIRSDAG

Orginal Ad Yoga -16.jpg

Madhyayoga
tirsdag 19:00 - 20:30

Madhya er sanskrit og betyr midten, senter. Denne rolige avspenningsklassen tar deg ned og inn til din egen midte. Du får tid og plass til å gjenvinne kontakten med deg selv og din egen indre rytme.

Øvelsene vies til pust og bevegelse med et meditativt fokus. Forbindelsen mellom kropp og sinn trer tydeligere frem og små, bevisste bevegelser kan få stor virkning. Med regelmessig praksis, kan du etterhvert ta erfaringer fra klassen inn i annen yogautøvelse og i hverdagen. Du får et verktøy til bedre å møte stress og andre utfordringer på din vei.

UKENTLIG - ONSDAG

Orginal Ad Yoga -9.jpg

Grunnleggende yogapraksis
onsdag 17:00 - 18:30

Dette er et sted for deg som er ny eller som ønsker en god innføring i yoga. Her kan du prøve deg fram og bygge et solid fundament for din praksis. Du veiledes rolig gjennom enkle øvelser og beveger deg ut fra ditt nivå med god tilpasning i hver øvelse. 

En jevn yogapraksis styrker hele deg og åpner for økt livsutfoldelse. Å praktisere i fellesskap gir gode møter med andre, inspirasjon og glede i hverdagen. La dette være året du tar et steg i møte med din yogapraskis.

Velkommen!


 
 

UKENTLIG - TORSDAG

Web+Ad+Yoga+-5.jpg

Yoga for morgenfugler
torsdag 07:30 - 08:30

Stå opp med fuglene - eller før - og praktiser din yoga mens dagen og du ennå er ubrukt. Tidlig praksis gir et godt fokus og en deilig følelse som vibrerer resten av dagen.

Morgenklassen er en aktiv yogapraksis som fortsetter det ukentlige fokus og sekvens. Du får mulighet til å våkne til kroppen og deg selv og finne en flyt sammen med andre morgenfugler. 

Alle nivåer er velkommen!

 
 

MÅNEDLIG - ONSDAG

Orginal Ad Yoga -19.jpg

Yogisk dypdykk med Annette eller gjestelærer
onsdag 19:00 - 21:00

Månedlige workshopper som tar deg inn i yogaens univers og styrker din yogautøvelse. Hver enkelt workshop utforsker et spesielt tema, filosofisk og praktisk. Du får tid og hjelp til å utforske spørsmålsstillinger og bevegelsesprinsipper som gir deg gjennombrudd i din yogapraksis.

Yogisk dypdykk er et verksted i yoga med rom for utveksling og spørsmål. I et inspirerende felleskap lærer du mer om yoga, filosofi og anatomi.

Du vil også møte gjestelærere som tar deg inn i dypet av andre bevegelsesmetoder i eller relatert til yoga.

Pris: 2 klipp eller kr 410, inkludert for Yogi.