Web Ad Yoga -4.jpg

«Å nå inn til essensen av livet og meg selv, er drivkraften i alt jeg gjør.» 

I 2007 åpnet jeg mitt eget yogastudio, som jeg kalte Yoga på Briskeby. Nå heter det ad yogaHer er jeg ansvarlig for det meste av undervisningen og inviterer inn utvalgte gjestelærere. I min undervisning er jeg opptatt av å gi deg forankring i deg selv og i yoga som praksis. Jeg ønsker å vise vei til økt glede og forståelse av din yogapraksis, i klasser og på egenhånd.

Min sterke søken tok meg fra skole og universitet til dans og improvisasjon før jeg fant yoga. I 1990 fullførte jeg høyskolestudier i improvisasjonsdans i Amsterdam. Jeg virket lenge som skapende dansekunstner i egne og andres produksjoner, underviste dans og var med å regissere og produsere forestillinger i Norge og Norden.

I 1995 fant jeg min yogiske vei og mester. Her fant jeg svar som kunne romme min store undring, uten å kvele den. Jeg lærte noe uvurderlig som er nøkkelen til all yogapraksis: Det vi søker, finnes allerede inni oss. Det handler om å vende seg innover og finne det. Jeg lærte øvelser i meditasjon og hatha yoga som hjalp meg å gå denne veien. Den går jeg ennå, gjennom egen praksis, som er basen for det jeg gir som yogalærer.

Yoga er en vei du må gå selv, med inspirasjon og støtte fra lærere og andre yogier rundt deg. I ad yoga har jeg skapt og holder et rom for din reise innover. Det gjør meg glad om jeg kan inspirere og følge deg ad yoga, på din vei i yoga!

 

Kort CV

2018-2020: Utdannelse i Mio-terapi med Emelie Cajsdotter, Sverige.

2016/2017: Lærerutdannelse i Yoga mot Osteoporose, med dr Loren Fishman og Ellen Saltonstall, Chicago, USA.

2011: Diplom i Relax and Restore med Judith H Lasater, London.

2010/2011: Lærerutdannelse i Yoga Somatics med Ateeka, Oslo.

2008/2009: Lærerutdannelse i Tai Chi Kineo med Kari Anne Bjerkestrand, Oslo.

2007: Startet mitt eget yogastudio,Yoga på Briskeby, idag ad yoga.

2006/2007: Lærerutdannelse i Anusara Yoga med Jayendra Hanley m fl, 200 timer, godkjent av Yoga Alliance i USA.

2005/2006: Undervist yoga ved Balance Yogastudio i Oslo.

2005: Diplom som yogainstruktør i Siddha Yoga hatha yoga, Barcelona.

1987-90: Høgskoleutdannelse i ny dans fra School for New Dance Development, Amsterdam.