Sensommerbrev fra ad yoga

Alternatvie+st%C3%B8rrelser+Ad+Yoga+-6.jpg

Så er sommeren på hell og vi er inne i en deilig tid med innhøsting av inntrykk, lærdom og naturens rikdom. Sensommer! Det er ennå noen uker til yogaklassene starter. Hjertelig velkommen tilbake tirsdag 3. september kl 17.00! Vi følger den samme timeplanen som i vår.

I sommer har jeg fylt 60 år! Å runde 60, kjennes som en formidabel øvelse må jeg innrømme. Det er lett å tenke at nå nærmer jeg meg slutten, jeg må endre kurs, roe ned, forberede en seniortilværelse.    

Det er litt som å gå opp en høy fjelltopp. Det siste stykket er fokuset på å nå til toppen. Vel oppe, ser jeg utover og ser blåner med mange flere topper og daler foran meg. Dette er slett ikke slutten. Etter en pust og en rast kommer kreftene på nytt og lysten til å fortsette.

Det er mulig jeg er senior. Hva det innebærer, har jeg ingen mal på. Det ønsker jeg heller ikke å følge. Jeg vil fortsette å finne og følge min egen vei videre, slik jeg har gjort til nå. La den vise seg. Akkurat nå er jeg klar til å holde min første yogaretreat. Det er spennende!  Den har tittelen: 

 

Akkurat nå. Akkurat her.

Yogaretreat med Annette på Golsfjellet, 10. - 13. oktober

Fysiske øvelser, yogafilosofi, kontemplasjon, meditasjon, tur, natur, samvær.

Denne yogaretreaten gleder jeg meg til å holde. Retreat betyr å trekke seg tilbake. Du trekker deg tilbake fra alt som fyller og opptar deg til daglig og får tid og støtte til å oppdage nye eller kanskje allerede kjente rom. Tiden folder seg ut, rommet åpner seg og du kan få en spennende reise. Velkommen med!

Pris: kr 4100 inkl. frokost og middag hver dag.

Losji: ca. kr 1200-1300, i omkringliggende hytter.

Maks. 8 deltakere.

Les mer her: https://www.adyoga.no/workshop-calendar/retreat-akkurat-na-akkurat-her

Per Kjellsen