Høstbrev

 
fullsizeoutput_ddc.jpeg

Velkommen inn til yogapraksis her på ad yoga; en tidlig morgenstund for å begynne dagen, eller som avslutning av en arbeidsdag. Her kan du få påfyll og inspirasjon, finne nye veier, åpninger bak stengte dører, strekke muskler og kapasitet og finne rom til å være deg selv.

Yoga er praksis, en levende vei som vokser frem gjennom ditt engasjement, et sted hvor du vokser og utvikler ditt potensiale.

Er du klar for praksis?


Morgenstrekk & frokost, tirsdag 25. september kl. 07:00-08:30.

Neste uke begynner et helt nytt tilbud: Morgenstrekk & frokost. Dette skjer bare en gang i måneden og er absolutt verd å få med seg.

Klassen åpner med gode yogastrekker, etterfulgt av pusteøvelser og avslutter med stille, innovervendt meditasjon. Kl 8:00 får du servert en lett frokost, slik at du kan fortsette inn i dagen, mett i kropp og sinn.


Yogisk dypdykk: "Yoga is skill in action - Yoga er kløkt i handling", mandag 8. oktober kl. 18:00-20:30.

I workshoppen inviteres du til å reflektere over hvordan styrke kan komme til uttrykk i din yogapraksis. Du får mulighet til å kjenne på din styrke og hvordan du kan forvalte den. Målet er å bli sterkere og samtidig forstå hvordan styrke, gjennom kløktig bruk, kan være nøkkelen til utfoldelse av hele din kapasitet. 

anna-ashby-yoga-teacher-head.jpg

The Heart of Practice with Anna Ashby

Meld deg på Anna Ashby sin workshop her i Oslo før 30.september og betal kun kr 2100 for hele helgen.Trykk på knappen under eller send meg en epost og få tilsendt faktura.

Anna er en velsignelse av en yogalærer. Med sin klarhet, humor og visdom, vever hun et teppe av filosofi og fysisk erfaring som tar oss inn i kamre vi sjelden berører. The Heart of Practice, kaller hun denne helgen, hvor vi gjennom dynamiske yogaøvelser, pusteøvelser, avspenning og meditasjon, kan falle inn i oss selv og oppleve vårt eget hjerte. Uansett hvilket nivå du er på eller forhold du har til yoga, vil Anna klare å bevege deg ett skritt videre på din vei.

 
refleksjonerAnnette Dyvi