Augustbrev

 
IMG_3001.jpg

Hvordan har sommeren fart med deg? Jeg har nytt hver stråle av sol og varme og latt dem alle trenge inn og fylle meg med ro og glede. Lite kunne jeg gjøre for bønder og bær, som kjente tørken og tørsten svi. Nå har regnet endelig meldt sin ankomst og vi kjenner alle at det har snudd. Luften har blitt en anelse klarere, vinden kjennes litt kaldere mot huden og kveldene er ikke lenger evig lyse. Påminnelsene er her om at sommeren uvegerlig er på hell. Det er vemodig å se lyse, varme, mette feriedager vandre av sted over himmelen og selv stå igjen og vende meg mot høstlige og arbeidsomme uker. Samtidig er det en frisk vind av pågangsmot og ønske om å bidra, virke, skape noe, som blåser denne veien. Kan du kjenne den?

Om ikke lenge starter yogaklassene, tirsdag 21. august kl. 17 er vi igang her igjen. Dette semesteret har jeg 2 timeplaner; en med ukentlige klasser og en med månedlige tilbud. Se nederst i brevet.

Ukesplanen byr på tre klasser, de samme som før sommeren. Tirsdag har du mulighet til en yogisk helaften, med to kontrasterende dynamikker som kompletterer hverandre. Først Yogapraksis og deretter Madhyayoga. Prøv en slik mini-retreat!

Yoga for morgenfugler fortsetter hver torsdag morgen kl 7.30-8.30. To fugler har vært iherdige deltakere på denne klassen. Det hadde vært morsomt om flere ville prøve seg, nå mens det ennå er morgenlyst!

Det står også to månedlige tilbud på planen:

En helt ny morgenpraksis som jeg kaller Morgenstrekk & frokost.  Vi begynner så tidlig som kl 7, med myk strekk, pusteøvelser og meditasjon frem til kl 8. Deretter får du en enkel frokost og drar videre når du er klar. Dette kan du oppleve 3 morgener frem til vintersolhverv.

Vi fortsetter med Yogisk dypdykk 4 ganger før jul. Temaene er gjenkjennbare fra i fjor og det er all grunn til å bli med igjen. Dette er viktige prinsipper og kunnskap som tåler gjensyn. Både du og jeg har utviklet oss slik at materialet oppleves nytt og annerledes og mye av min undervisning oppstår spontant ut fra situasjonen. Sett av noen mandagskvelder i løpet av høsten og utvid din horisont og yogapraksis. Velkommen!

Mens luften ennå er mild og stjernene snart blir synlige på himmelen, kan vi åpne sansene og nyte endringene som er på vei.

 
refleksjonerAnnette Dyvi