Sommerhilsen fra ad yoga

171120-Yoga_Briskeby_Solo-20.jpg

Takk!

Nå er sommeren virkelig kommet! Tusen takk til hver og en som har praktisert her på ad yoga gjennom dette semesteret. Takk også til deg som følger utsendelser og Facebook. Jeg er glad for din interesse.

Det har etterhvert utviklet seg et godt fellesskap her. Alle er så sterkt dedikert til yoga og til egen utvikling gjennom den. Det er stor åpenhet og støtte mellom hver og en som er på klasse. Dette skaper et romslig og godt miljø som jeg er stolt og glad over. Velkommen inn!

Dette semesteret har vi tatt i bruk ny nettside og videreutviklet den og nyhetsbrevet. 5 nye workshoper i Yogisk dypdykk har sett dagens lys, hvor vi har fordypet oss i hver av de grunnleggende prinsippene som inspirerer min undervisning.

Tirsdagsklassene er blitt en liten yogaretreat i seg selv denne våren, med to veldig forskjellige klasser rett etter hverandre. Først Yogapraksis, med seige, styrkende yogaøvelser hvor du blir varm og sliten. Så følger Madhyayoga, en dyptgående, innovervendt avspenningsyoga hvor du faller til ro og hver lille bevegelse får fokus. Som en som går her sa: Her får du alt på ett brett, veldig effektivt og deilig.

Klassene fortsetter tirsdag kveld og torsdag morgen, første klasse tirsdag 21. august kl 17.00. Hjertelig velkommen. Mer utfyllende detaljer om høstens tilbud følger i nyhetsbrev i august og kommer på nettsiden. I mellomtiden ønsker jeg en god og befriende sommerferie.

Hjertelig hilsen

Annette