La meg invitere deg med på en uvanlig reise - et Continuum-eventyr.

20140811_143319.jpeg

CONTINUUM, smak litt på ordet - noe som vedvarer, fortsetter, alltid finner vei, uansett. Som vann.

Det er vann Continuum berører. Og beveger. Kroppen vår består av ca 60 % vann. Denne vannsubstansen i oss kommer vi i kontakt med og lar beveges. Hvordan beveger vann seg i meg, hvordan beveger jeg vann? Hvordan finner jeg vei inn i mer av meg selv?

Continuum har berørt og grepet meg fra første stund og jeg gir ikke slipp. Det fortsetter i meg som en strøm, en tilgang på noe som får duve, bølge, vibrere. Det utvider seg, beveger meg og rommer en hel verden hvor jeg er MED, i undring, i endring. Et herlig og nødvendig sted å være, igjen og igjen.

Jeg har lyst til å invitere deg med, inn i kroppens åpne terreng; ditt levende, bølgende landskap. Bones and Beyond kaller Tone Gilje denne nye reisen. Med klokhet og kjærlighet loser hun hver av oss trygt i vår havn, til våre innerste strukturer og enda forbi. Bli med - ta deg en tur!

Continuum Movement workshop: Bones and Beyond med Tone M. Gilje, lørdag og søndag 16. og 17. juni, kl. 10-17 og 10-16.