Sensommerbrev fra ad yoga

Så er sommeren på hell og vi er inne i en deilig tid med innhøsting av inntrykk, lærdom og naturens rikdom. Sensommer! Det er ennå noen uker til yogaklassene starter. Hjertelig velkommen tilbake tirsdag 3. september kl 17.00! Vi følger den samme timeplanen som i vår. (…)

Read More
Per Kjellsen
The Heart of Practice

“Over this weekend of workshops one can expect a gradual experience of softening, opening and feeling gently connected to one’s own heart along with, perhaps, a renewed sense of purpose and belonging - an experience of deeply felt peaceful spaciousness.”

Read More
refleksjonerAnnette Dyvi
Augustbrev

(…) Luften har blitt en anelse klarere, vinden kjennes litt kaldere mot huden og kveldene er ikke lenger evig lyse. Påminnelsene er her om at sommeren uvegerlig er på hell. (…)

Read More
refleksjonerAnnette Dyvi
Sommerhilsen fra ad yoga

(…) Det har etterhvert utviklet seg et godt fellesskap her. Alle er så sterkt dedikert til yoga og til egen utvikling gjennom den. Det er stor åpenhet og støtte mellom hver og en som er på klasse. Dette skaper et romslig og godt miljø som jeg er stolt og glad over. (…)

Read More
Siste uke på ad yoga før sommeren

Den siste uken før ferien er aktiv her på ad yoga, med noen endringer i den vanlige timeplanen også. Her er tilbudene. Les nøye:


Mandag 11. juni kl 18.00-20.30: Yogisk dypdykk: Smidig og standhaftig i bakoverbøy. Les mer og meld deg på her. Denne workshoppen kan du også ta som to klasser av ditt klippekort.

Obs! Onsdag 13. juni kl 17.00-18.30: Yogapraksis

Obs! Onsdag 13. juni kl 19.00-20.30: Madhyayoga

Torsdag 14. juni kl 07.30-08.30: Morgenpraksis

Lørdag 16. juni og søndag 17. juni kl 10 - 17 og kl 10 - 16, Continuum Movement med Tone M Gilje: Bones and Beyond. KUN TO PLASSER IGJEN! Meld deg på her

Read More
Per Kjellsenjuni 2018